Samarbetspartners

Vi är en auktoriserad byrå genom

Srf konsulterna, tidigare SRF Sveriges Redovisningskonsulters Förbund, är den ledande branschorganisationen inom redovisning och lön.

En Auktoriserad Redovisningskonsult har en gedigen ekonomisk utbildning och flera års erfarenhet i yrket. Att anlita en Auktoriserad Redovisningskonsult signalerar förtroende, kompetens och trygghet för banker, myndigheter och företagare. Förbundets tillsyn och krav på bland annat ansvarsförsäkring, kvalitetskontroll och fortbildning gör att företagaren får en trygg och seriös samarbetspartner.

Vi använder oss av bokföringsprogrammet

Fortnox är Sveriges ledande leverantör av internetbaserade program för företag, föreningar samt redovisnings- och revisionsbyråer. I Fortnox finns det flera funktioner såsom bokföring, fakturering, offerter & order, lön, tidsredovisning, anläggningsregister m.m. Man skräddarsyr programmet genom att välja de funktioner som just ni behöver.

Vi använder oss av bokslutsprogrammet – Capego Bokslut

 

 

 

 

Capego Bokslut för byråer är fullt av smarta funktioner som gör bokslutet enkelt och effektivt. Capego Bokslut är ett molnbaserat bokslutsprogram som är tillgängligt var du än befinner dig. I och med deras samarbete med Fortnox innebär det att arbetet sker alltid med uppdaterade uppgifter och onödiga steg i arbetsprocessen har reducerats.